Marokkaanse tegels; een sfeervolle badkamer of keuken

Marokkaanse tegels; een sfeervolle badkamer of keuken

18 oktober 2019 Uit Door Redactie

Is het tijd voor een make-over van uw badkamer of keuken; kies dan voor Marokkaanse tegels. Door hun prachtige warme en sfeervolle uitstraling worden ze alsmaar populairder. Wij vinden ze super mooi en vertellen u graag waarom we ze zo goed vinden passen in de badkamer en de keuken. Doe inspiratie op en neem een kijkje in de Marokkaanse tegel collectie van Tegelmegashop.be.

Tegelmegashop.be

De badkamer is vaak een klein, maar sfeervolle ruimte. Daarom is het toepassen van Marokkaanse tegels hier ideaal. Wij bieden de tegels in vele kleuren en patronen aan, waardoor er altijd iets voor u bijzit. We zien dat er bij de Marokkaanse tegel vaak gekozen wordt voor een klein formaat tegel, zoals 20×20. Het zijn zeer onderhoudsvriendelijke tegels en in combinatie met het kleine formaat is dit de meest geschikte tegel voor uw badkamer. De tegels zijn ook goed te combineren met enkele rustigere tegels, zoals een grote vloer- of wandtegel.

Naast de badkamer, zien we de Marokkaanse tegel veel terug in keukens. Dit is een echte trend. Omdat er veel animo is voor oude, vintage tegels voor in de keuken, maakt dit de Marokkaanse tegel hier perfect voor. U kunt hiermee een echt landelijk effect creëren. Zowel in een jaren ‘30 huis als een zeer modern huis kunt u deze tegels gebruiken. In een moderne inrichting zorgt dit voor een echt verrassingseffect.

Mooie tegel

Marokkaanse tegels voor een scherpe prijs

Bij Tegelmegashop staat een goede prijs-kwaliteitverhouding hoog in het vaandel. Dit betekent dat wij de tegels altijd voor de scherpste prijs aanbieden. Door onze jarenlange ervaring en samenwerking met vele fabrikanten kunnen wij A-merken in huis halen voor een scherpe prijs. Ondanks deze goedkope tegelprijzen, garanderen wij altijd de hoogste kwaliteit. Kom naar Tegelmegashop en profiteer ook van deze scherpe Marokkaanse tegel prijs. Wij hanteren in onze webshop en onze showroom dezelfde prijzen.